غذاهای خیابانی در هند | معرفی خوشمزه ترین وعده های هند شمالی

123 2 - غذاهای خیابانی در هند | معرفی خوشمزه ترین وعده های هند شمالی
غذاهای خیابانی در هند | معرفی خوشمزه ترین وعده های هند شمالی
امتیازدهی به این مطلب

برای بسیاری از کسانی که برای بار اول به هند سفر می کنند، یکی از لذت بخش ترین کارها کشف غذاهای خیابانی فوق العاده ی این کشور است. به شکل شگفت آوری، در شمال هند غذاهای متنوع محلی، فراتر از خوراک مرغ و کاری و تیکاماسالا به شما عرضه می شود. غذاهای خیابانی را، چه شیرین یا ملس، چه تند یا ملایم، هر طوری که باشد، همه می خورند، و وقتی دوستان و اعضای خانواده در مورد اینکه کدامشان از همه بهتر است بحث می کنند، هیچ وقت نمی توان یکی را به عنوان بهترین انتخاب کرد. این غذاها علاوه بر اینکه به شما حس خوشایند سیری می دهند، با خرید این غذاها به فروشندگان محلی سخت کوش کمک و از آنها حمایت می کنید، بسیاری از این فروشندگان سالها با مهارت و توانایی زیاد در این کسب و کار مشغول فعالیت هستند.

سرمنشا این غذا به دولت غربی ماهاراشترا برمی گردد و از بهترین غذاهای هندی می باشد. Pav Bhaji در زمستان ها بیشتر در بخش های شمالی پخته می شود. در مکان هایی مثل ماهاراشترا که تفاوت دما در دسامبر و ژانویه ناچیز است، زمستان مفهوم خاصی ندارد. “پاو” به رول های سفید برشته شده گفته می شود که در ترکیبی از  پوره ی سیب زمینی، گوجه فرنگی، پیاز، نخودسبز و فلفل (که به آن “بهاجی” گفته می شود) غوطه ور شده است. این غذا پر از کره است و این کره قبل از سرو غذا با فلفل مخلوط و بر روی غذا قرار می گیرد. این غذا احتمالا دلچسب ترین و سالم ترین غذایی است که در فروشگاه های خیابانی می توانید تهیه کنید، pav bhaji یک غذای خیابانی درجه یک و از معروفترین غذاهای هندی و از پرطرفدارترین غذاهای خیابانی هندی است.
از کجا می توانید خریداری کنید؟ بمبئی، دهلی و آمریتسار
هنگام خرید غذا بگویید: لطفا کره ی بیشتری بریزید
گویید: من فکر می کردم bhaji نوعی پیاز سرخ شده ی شیرین باشد…

به پانی پوری، گولگاپا نیز گفته می شود، یکی از رایج ترین غذاهای خیابانی هندی است. در واقع در سرتاسر هند انواع مختلف و متنوع از این غذا را می توانید ببینید و بخورید، بنابراین در مورد منشا این غذا نظرات متفاوتی وجود دارد. اگر شما کمی زبان هندی بلد باشید احتمالا می دانید که پانی به معنی آب و پونی به معنی نان است. خوردن آن را به بعد موکول نکنید، به ظاهر آن توجه نکنید، برای درست کردن آن نان های تو خالی و شیرین سرخ شده را با ادویه های سبز و عصاره های تند، سیب زمینی و نخود پر می کنند. شاید کمی غیر معمول باشد و برای خوردن کمی عجیب به نظر بیاید اما در یک روز گرم واقعا غذای خوشایند و مطبوعی است.
از کجا می توانید خریداری کنید؟ بمبئی و دهلی
بگویید: این غذا شاهانه است.
نگویید: این غذا متعلق به کجا است؟

منبع : سایت همگردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *