درخت مارولا | درختی با میوه های الکل دار

1  hamgardi Marula5 - درخت مارولا | درختی با میوه های الکل دار
درخت مارولا | درختی با میوه های الکل دار
امتیازدهی به این مطلب

درختانی هستند که بومی یک منطقه ی خاص محسوب شده و در همان منطقه رشد و پرورش پیدا می کنند. یکی از درختان بومی بخش جنوبی و جنوب غربی آفریقا، درخت مارولا می باشد. شاید برای شما جالب باشد که بدانید میوه های این درخت الکل دار بوده و خاصیت مست کنندگی دارند. در ادامه این بخش در مورد این درختان و خواص میوه های الکل دار بیشتر صحبت می کنیم. با ما همراه باشید.

اطلاعاتی در مورد مارولا

درخت مارولا (Marula)  درختی است از خانواده ی انبه که در بخش جنوبی و جنوب غربی آفریقا زندگی می کند. این درخت برای رشد به آب و هوای گرم نیاز دارد و در مناطقی می تواند زندگی کند که سرما در آن وجود نداشته باشد. اندازه و بلندی این درخت معمولا متوسط است، اما در نواحی و ارتفاعات پست درخت مارولا می تواند تا 18 متر نیز رشد داشته باشد.

اطلاعاتی در مورد مارولا

موارد استفاده ی مارولا

مارولا دارای میوه های الکل دار برای خیلی از افراد درختی ناشناخته است. اما کسانی که به آفریقا سفر کرده اند قطعا در بروشورهای راهنمای گردشگری این منطقه اسم مارولا را شنیده و در مورد آن خوانده اند. جالب است بدانید که میوه ی مارولا در آفریقا به عنوان غذا مصرف می شود و در تهیه ی خوراکی هایی مانند مربا، شراب و نوشیدنی های الکلی از آن استفاده می گردد. مغز بذرهای این میوه حاوی پروتئین بوده و بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد. از این رو از بذر آن روغن تهیه کرده و به عنوان یک طعم دهنده به غذاهای این منطقه اضافه می گردد.

موارد استفاده ی مارولا

روغن مارولا

روغن مارولا در میوه های الکل دار و علاوه بر استفاده در غذاها، خواص درمانی نیز داشته و در درمان بیماری های پوستی مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر خواص درمانی مارولا می توان به مواد زیر اشاره کرد:
از پوست این میوه برای پیشگیری و درمان بیماری مالاریا استفاده می شود.
پوست داخلی مارولا نیز برای تسکین درد های مارگزیدگی یا جای نیش عقرب به صورت دم کرده مورد استفاده قرار می گیرد.
کسانی که از بیماری هایی مانند سوء هاضمه یا سوزش معده رنج می برند می توانند از برگ های درخت مارولا  استفاده نمایند. جویدن برگ های این درخت به درمان این بیماری ها کمک می کند.
می توان از ترکیب صمغ این درخت با آب و دوده برای تهیه ی جوهر استفاده نمود.

روغن مارولا

میوه های مارولا

زمان میوه دهی این درخت از دسامبر تا  ماه مارس هر سال می باشد. افراد بومی این منطقه در این مدت میوه ها را برداشت کرده و درآمد خوبی را از تجارت آن کسب می کنند. این میوه ها در تهیه روغن و نوشیدنی های الکلی کاربرد دارد. میوه های مارولا زردرنگ بوده و ویتامین C موجود در آن ها 8 برابر پرتقال می باشد.

میوه های مارولا

درخت مارولا 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *