ایتالیا (اروپا)

جزئیات کشور

index 3 - ایتالیا
  • پایتخت: رم
  • واحد پول: یورو
  • زبان رسمی: ایتالیایی
  • جمعیت: 60.000.000 نفر
  • شهرهای مهم: میلان ، تورین ، ونیز ، فلورانس ، ورونا
ایتالیا
میانگین 2.2 (44%) از 5 رای

ایتالیا:

ایتالیا کشوری در جنوب اروپا است. این کشور از شبه ‌جزیره ایتالیا و دو جزیره سیسیل و ساردینا در دریای مدیترانه تشکیل شده ‌است.

نکته جالب در مورد نقشه ی این کشور این است که نقشه این کشور شبیه چکمه می باشد.

پایتخت : رم
وسعت : حدود 301 هزار کیلومتر مربع
جمیعت : حدود 61 میلیون نفر
زبان رسمی : ایتالیایی
پول رایج : یورو
کد تلفن : 0039
شهرهای مهم : فلورانس، میلان، رم، ونیز

جغرافیا :

ایتالیا در جنوب اروپا قرار دارد. این کشور مساحتی به اندازه تقریباً یک پنجم ایران دارد.

این کشور مرز مشترک با کشورهای اتریش، فرانسه، واتیکان (واتیکان در داخل شهر رم پایتخت ایتالیا قرار دارد)، سان مارینو (کشور سان مارینو در شمال ایتالیا و در دل ایالت امیلیا رومانیا قرار دارد)، اسلوونی و سوئیس دارد.
بلندترین نقطه ایتالیا کوه مونته بیانکو با ارتفاع 748،4 متر از سطح دریا و کمترین ارتفاع آن دریای مدیترانه ‌است.
کوههای آلپ مرزی طبیعی میان ایتالیا و کشور های همسایه غرب و شمال را تشکیل می دهد.
در جایی که کوه ها و تپه ‌های دامنه کوه ها به هم می ‌رسد، رشته ‌ای از دریاچه‌ ها وجود دارد که شامل دریاچه‌ های مابوده و لوگانو و کومو می باشد.
دو جزیره بزرگ ایتالیا، ساردینا و سیسیل هر دو غالباً کوهستانی است.

بیشتر خاک ایتالیا از نظر زمین شناختی نا پایدار است و در معرض زمین لرزه قرار دارد. این کشور چهار آتش فشان فعال دارد از آن جمله اتنا در سیسیل و وزوو نزدیک ناپل.
ادیان و مذاهب :
حاکمیت و اکثریت با مسیحیت کاتولیک است، ولی پروتستان ‌ها، یهودی ‌ها و مسلمانان (که اکثراً مهاجر هستند) نیز در این کشور زندگی می ‌کنند. 87 درصد جمعیت ایتالیا مسیحی کاتولیک هستند.
امروزه این کشور، کشوری توسعه یافته است و جزو هشت کشور صنعتی محسوب می شود.

آب و هوای این کشور مدیترانه ‌ای است. در شمال به دلیل و جود رشته‌ کوه آلپ سرد، در جنوب خشک و در کل کشوری تقریباً گرم است.

جاذبه های گردشگری :

پله های اسپانیایی، کلیسای سانتا ماریا ماجیوری، پارک و باغ ویلای بورقیس، موزه ملی رم، واتیکان، میدان گلادیاتورها، معبد پانتئون، کلیسای سنت پیتر، تپه پالاتینو، میدان ونزیا، فواره تروی، میدان باربرینی، قلعه سنت آنجلو، پل ريالتو، فواره قایق قدیمی، بنای کولیزیوم، پيازا سان ماركو، کلیسای سان مارکوس، گالری ویتوریو امانوئلا، موزه فلورانس، کلیسای ایل دامو، کلیسای سانتا ماریا، کلیسای سانتا ماریا دل گرازی، کاستلو فورزسکو، پل مشهور پونته وكيوو شهر فلورانس، مناطق روستايي توسكانيا، شهر قرون وسطايي سان جيمينيانو، صخره هاي ساحلي جزيره كاپرائيا، برج پیزا.

نقشه گوگل

دسته‌بندی:
شهرها:
درجه هتل:
شهرها:
وضعیت تور:
پیشنهادهای ویژه:
شهرها:

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی.

  • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است
  • داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد).

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

 5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است. (رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه‌­دار.

    • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.
  • کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزاالزامی است.