4 شب بانکوک+3 شب پاتایا (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: THAILAND1300
  • قیمت: 2.200.000 تومان
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • حمل و نقل ماهان
  • خدمات تور: بلیط رفت و برگشت هواپیمایی ماهان
    ویزای توریستی تایلند
    ترانسفر فرودگاهی و بین شهری
    یک گشت نیمروز با ناهار و سیم کارت
    راهنمای فارسی زبان

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل
خدمات هتل
قیمت دو تخته
قیمت یک تخته
کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال)
کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال)
توضیحات
بانکوک: H-RESIDENCE
شهر پاتایا: GOLDEN BEACH
BB 2.200.000 تومان 2.700.000 تومان 2.050.000 تومان 1.600.000 تومان ---
شهر پاتایا: ASIA PATTAYA
بانکوک: ASIA BANGKOK
BB 2.500.000 تومان 2.950.000 تومان 2.250.000 تومان 1.650.000 تومان ---
: INDRA REGENT
شهر پاتایا: VISTA PATTAYA
BB 2.650.000تومان 3.150.000 تومان 2.450.000 1.700.000تومان ---
شهر پاتایا: PULLMAN G
بانکوک: PULLMAN G BANGKOK
BB 2.900.000 تومان 3.400.000 تومان 2.700.000 تومان 1.750.000 تومان ---
بانکوک-پاتایا
میانگین 3.1 (62.35%) از 17 رای

تور پاتایا :

پاتایا معمولا یکی از اصلی ترین مقاصد گردشگری کشور تایلند می باشد.

این شهر در 148 کیلومتری جنوب شرقی بانکوک واقع شده است.

در پاتایا ســواحل زیبــا و هتــل هــای لوکــس و ســرگرمی هــای متعــددی وجود دارد.

شــلوغ تریــن فصــل در این شهر، ســال نــو میــلادی و عیــد کریســمس اســت.

ســال نــو چینــی در مــاه فوریــه نیــز از دیگــر مواقعــی اســت کــه مســافران زیــادی در این شهر دیــده مــی شــوند.

امــا بــه طــور کل پاتایا بــه دلیــل فضــای زیبــای خــود در تمــام طــول ســال گردشــگران زیــادی بــه خــود مــی بینــد.

پاتایا

آنچه بايد در مورد پاتایا بدانيم

سواحل زیبا و هتل های لوکس و سرگرمی هــای متعدد آن بسیار شهرت دارند. در صورتی که شنا در مراحل بعدی تفریحات شما قرار دارد می توانید با اجاره یک اتاق به گردش در جزایر مرجانی اطراف بپردازید یا می توانید سوار اتوبوس شده و با طی مسیری ۱۵ دقیقه ای به ساحل جمتین رفته که دارای سواحلی تمیز و گسترده است. ماجراجویان می توانند ماهیگیری، جت اسکی، و اسکی روی آب را تجربه کنند در حالیکه سایر افراد نیز می توانند با ماهیگیری خود را مشغول کنند و شانس خوردن نیزه ماهی های بزرگ را از دست ندهند.

وضعیت آب و هوا:

این شهر بــه دلیــل نزدیکی بــه خــط استوا دارای آب و هــوای گــرم استوائی اســت و دارای سه نــوع آب و هــوا مــی باشــد. در ماههای آبان تا بهمن هوا گرم و خشک است. ماههای اسفند تا اردیبهشت هوا گرم و مرطوب است و در ماههای خرداد تا مهر هوا گرم و بارانی است

وسایل نقلیه در پاتایا:

در این شهر گردشــگران مــی تواننــد از تاکســی و موتــور ســیکلت اســتفاده کننــد کــه اندکــی بــا بانکوک تفــاوت دارد. تاکســی هــای پاتایا بــه علــت ســاحلی بــودن ایــن شــهر، در واقــع وانــت بارهایــی دارای صندلــی هســتند و هزینــه آنهــا توافقــی اســت و بــه تعــداد مســافران بســتگی دارد. موتــور ســیکلت نیــز وســیله ای اســت کــه بــا پرداخــت توافقــی، معمــولا بین ۲۰-۴۰ بــات، مــی توانیــد از آن اســتفاده کنیــد.
درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:

  1. اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
  2. اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
    · کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
    · فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
    · پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
  3. ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.