تور دبی 3 شب (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: Dubai-31/3/1396
  • مدت: 3 شب و 4 روز
  • درجه سختی: 2 از 5
  • محدوده سنی: 10-50
  • تاریخ برگزاری: 1396-10-01
  • خدمات تور: بلیط ماهان + ويزا عادی+ ترانسفر+ 3 شب اقامت+ صبحانه و ناهار طبق جدول+ لیدرفارسی زبان+ بیمه

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل
خدمات هتل
قیمت دو تخته
قیمت یک تخته
کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال)
کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال)
توضیحات
HB 1400000
تومان
1750000 تومان 1300000
تومان
990000
تومان
---
HB 1460000 تومان 1760000
تومان
1360000
تومان
990000
تومان
---
BB 1550000
تومان
1950000
تومان
1450000
تومان
990000
تومان
---
BB 1650000
تومان
2150000
تومان
1440000
تومان
990000
تومان
---
BB 1750000
تومان
2300000
تومان
1640000
تومان
990000
تومان
---
BB 2100000
تومان
3100000
تومان
1980000
تومان
990000
تومان
---
BB 2250000 تومان 3350000 تومان 2100000 تومان 990000 تومان ---
BB 2450000 تومان 3550000 تومان 2290000 تومان 990000 تومان ---
تور دبی
میانگین 4.2 (83.33%) از 6 رای

اBurj Al Arab 500x313 - تور دبی

دسته‌بندی:

شرایط دریافت ویزای امارات متحده عربی

بر خلاف سایر کشورهای دنیا، صدور ویزای توریستی امارات توسط اداره مهاجرت و وزارت کار انجام می‌شود و سفارت امارات متحده عربی ویزای توریستی صادر نمی‌کند. درخواست ویزای توریستی امارات متحده عربی تقریبا بی‌دردسر است و توسط کارگزاران زیادی انجام می‌گیرد. به دلیل دخالت‌ نداشتن سفارت، احتیاج به مصاحبه نیست و حضور متقاضی ضرورتی ندارد. فقط باید براساس نوع ویزایی که می‌خواهید، مدارک و پول کافی را به کارگزار مورد نظرتان برسانید.

انواع ویزاهای توریستی امارات
برای ورود به هر کدام از شهرهای امارات، باید ویزای امارات متحده عربی را داشته باشید. ویزای توریستی امارات معمولا ۱۴ روزه است و هر ویزا به مدت یک ماه اعتبار دارد؛ یعنی با ویزای توریستی امارات شما حق ۱۴ روز اقامت در شهر مورد نظرتان را دارید. البته دریافت ویزای یک ماهه و سه ماهه هم از امارات امکان پذیر است و با انتخاب این نوع از ویزا شما امکان یک یا سه ماه اقامت در شهر مورد نظرتان را دارید.
هزینه ویزای توریستی امارات براساس نوع ویزا، مدت اقامت، عادی یا ضروری بودن متفاوت است. در صورتی که بخواهید بدون بلیط ویزا بگیرید، از شما یک چک ضمانت هم دریافت می‌کنند.

مدت زمان اخذ ویزای امارات
ویزای امارات در دو نوع عادی و اضطراری اخذ می‌شود. دریافت ویزای عادی معمولا ۷ روز کاری و ویزای اضطراری حدود ۳ روز کاری زمان می‌برد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی امارات
اسکن رنگی دقیق و کامل از دو صفحه اول پاسپورت
اسکن رنگی از یک قطعه عکس
نوع ویزا: یک بار ورود

توجه: ماندن در امارات حتی یک روز بیشتر از مدت اعتبار ویزا به هر دلیلی، خلاف قوانین امارات متحده عربی است و علاوه بر دریافت جریمه‌ی نقدی برای هر روز اقامت بیشتر، دچار دردسرهای قانونی دیگری نیز خواهید شد.

دبی

Dubai
27°
scattered clouds
humidity: 54%
wind: 6m/s WNW
H 28 • L 26
27°
Thu
28°
Fri
29°
Sat
29°
Sun
Weather from OpenWeatherMap